Nieuws achter de schermen van Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve! Per 1 januari 2020 nemen wij de activiteiten van hoveniersbedrijf Apola over. Nadat het afgelopen jaar de operationele aansturing van Apola al door Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve werd verzorgd, voelt dit voor ons als een mooie kans en een logische stap.

Apola was hiervoor onderdeel van DROS Facility Groep uit Apeldoorn.

Prettige samenwerking

In het afgelopen jaar hebben wij op operationeel niveau al prettig met Apola samengewerkt. Door de overname kunnen wij ook de aansturing optimaliseren. Werkzaamheden op gebied van backoffice kunnen nu bovendien binnenshuis worden verzorgd.

Voor medewerkers of klanten van Apola verandert er met deze overname weinig. Zij kunnen rekenen op de creatieve en specialistische hoveniersdiensten die ze gewend zijn. Wel verandert de naam: alle activiteiten worden geopereerd vanuit de naam Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve.

Over Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve

Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve kenmerkt zich door haar gedreven, enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Deze hoveniers zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, sierbestrating en vijvers- en boomverzorging. Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve heeft vestigingen in Twello en Vorden.

Over Apola

Apola Groenprojecten is een creatief en deskundig hoveniersbedrijf in Apeldoorn, met dienstverleningen in alle facetten van buitenruimte. Voor particuliere en zakelijke klanten ontwerpen en realiseren zij tuinen en bedrijfsgroen. Ook biedt Apola deskundig groenonderhoud.