Je bent jong en je wilt wat! Dat dacht een jong stel uit Apeldoorn ook, dat een nieuwbouwwoning in een Apeldoornse wijk had gekocht. We kregen een aanvraag voor een kleinschalig project, bij een half-vrijstaand herenhuis achteraan een rij van vier. De woning was bijna klaar, maar toen… had het stel nog een lege, kale vlakte als tuin!

Hovenier Apeldoorn gezocht en gevonden!

Daar moet natuurlijk iets aan gedaan worden en het stel nam contact met ons op. Of we kunnen helpen bij het verwezenlijken van hun nieuwe tuin. Maar natuurlijk kunnen wij dat! Door de diepe en brede kavel (oppervlakte van 459 vierkante meter) is het op elk moment van de dag heerlijk genieten van de zon of juist schaduw. Daar moet zeker iets moois van te maken zijn!

Tuin aanleggen naar wens

“Hoe zou je je tuin graag willen zien als het gaat om sfeer?” is een vraag die we in het gesprek met deze klanten aan ze stellen. Aan de hand van de antwoorden op deze vraag is er een wensenlijst uitgekomen. Eén van die wensen is de mogelijkheid tot ontspanning. Een ruime overkapping om lekker overdekt te kunnen loungen, dat zou toch echt ideaal zijn. Net als de combinatie van keramiek tegels met klinkers én een ruimte om groente en fruit te kunnen kweken.

hovenier Apeldoorn

Van wens tot plan

Prachtig! Maar hoe vertaal je dat in een mooi concreet plan? Daar hebben wij ons over gebogen en het is gelukt. De kavel wordt ingemeten en we gaan schetsen. Alle wensen worden aangevuld met ideeën en suggesties. Er is een plan opgesteld, waar we mee aan de slag kunnen.

Let’s do this!

We mogen gelukkig zeggen dat het jonge stel enthousiast is over het ontwerp en na enkele aanpassingen geven ze ons een ‘GO!’ Yes, we kunnen aan de slag. We hebben ontzettend veel zin in dit gave project!