Heb jij een passie voor groen en hou je van afwisseling? Mogelijk ben jij dan het ‘manusje van alles’ dat wij zoeken! Binnen ons gezellige en kundige hoveniersbedrijf ga jij op kantoor met diverse werkzaamheden aan de slag. Van planning tot terreinbeheer.

Als allround medewerker bij Isidorus Hoeve kun je veel leren, maar heb je in de basis al de nodige vakkennis. Je weet bijvoorbeeld hoe de aanleg en het onderhoud van tuinen in zijn werk gaat en hebt kennis van zaken zoals beplanting en de aanvraag van bijvoorbeeld kapvergunningen.

Dit ga je doen:

  • Projecten plannen
  • Werkvoorbereiding
  • Terreinbeheer

Als ‘manusje van alles’ calculeer je de aanleg- en onderhoudsklussen, maak je beplantingsplannen en zorg je dat het juiste materiaal en de juiste planten beschikbaar zijn. Je verzorgt de nodige vergunningen en zorgt dat het materiaal en materieel klaar is voor gebruik. Je draagt er bovendien aan bij dat ons eigen terrein er spik en span uitziet. We willen immers het goede voorbeeld geven.

Kom jij deze fijne plek bezetten?

Wij bieden:

  • Veel afwisseling en vrijheid in werkzaamheden
  • Een werkweek van minimaal 32 uur
  • Een leerzame functie binnen een gezellig familiebedrijf

Ben jij het ‘manusje van alles’ dat wij zoeken? Kom dan een kop koffie bij ons drinken! Bel voor een afspraak naar 0571-274926.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.