Weet jij van aanpakken en voel je je thuis in een organiserende rol? Kom werken binnen ons gezellige en kundige hoveniersbedrijf! Van administratieve taken tot het aannemen van de telefoon. Jouw functie is afwisselend en je hoeft je geen dag te vervelen.

Als office medewerker kun je veel leren, maar heb je al wel de nodige basiskennis en ben je vooral communicatief ingesteld. Je krijgt veel vrijheid en weet daar goed mee om te gaan. Zo heb je de ruimte om diverse werkzaamheden naar je toe te trekken, of juist uit te besteden. Je bent bovendien het centrale aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en je collega’s.

Dit ga je doen:

 • Personeelszaken: jij zorgt ervoor dat het jouw collega’s aan niets ontbreekt. Je verzorgt de uren- en salarisadministratie, regelt subsidies voor bijvoorbeeld BBL-leerlingen, verzorgt de contracten en zorgt dat de verzuimadministratie in orde is. Ook het organiseren van jubilea en personeelsfeesten behoort tot jouw taken.
 • Financiële zaken: je regelt de in- en verkoop, verwerkt de bankgegevens, doet het debiteurenbeheer en regelt alles met de omzetbelasting (waar nodig samen met de accountant). We werken met het boekhoudprogramma Exact. Het is echter niet verplicht dat je hier kennis van hebt.
 • En verder: ben je voor zowel collega’s als klanten en leveranciers het centrale aanspreekpunt. Je verzorgt bovendien alle nodige huishoudelijke- en kantoorartikelen.

We werken met een jong team dat volop in ontwikkeling is. Het is dan ook belangrijk dat je gemakkelijk inspringt op veranderingen en innovaties. Dat is ook juist wat het werk zo leuk maakt. Het team is hecht en er heerst een sfeer zoals je die bij een familiebedrijf kunt verwachten. Een praatje maken bij de koffiemachine of tijdens de lunch gezellig even bijkletsen zijn dagelijkse kost bij ons.

Wie zoeken wij?

Je kunt bij ons veel leren en er is op het gebied van werkzaamheden veel te bespreken. Wel heb je al een zeker basiskennis en ervaring voor deze functie. Verder:

 • Heb je ervaring met Office producten
 • Spreek en schrijf je vloeiend Nederlands
 • Heb je minimaal mbo denkniveau
 • Werk je graag zelfstandig, maar ook in teamverband
 • Hou jij van structuur en gedetailleerd werken

Wij bieden:

 • Veel afwisseling en vrijheid in werkzaamheden
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een werkweek van 24 tot 40 uur (afhankelijk van jouw takenpakket dat we samen afstemmen)
 • Een leuke werkplek binnen een gezellig familiebedrijf

Zie jij jezelf al werken in ons gezellige team? Reageer dan snel en kom een kop koffie bij ons drinken! Bel voor een afspraak naar 0571-274926.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.