Tuinaanleg

Een mooie tuin vergroot uw woonplezier aanzienlijk. Bent u net verhuisd naar een nieuwe woning zonder tuin? Of is de smaak van de vorige bewoners niet de uwe? Laat dan de aanleg van uw nieuwe groen over aan Isidorus Hoeve. Onze hoveniers ontwerpen en realiseren een prachtige tuin voor jarenlang buitenplezier.

Nieuw of renovatie

Wij voeren alle denkbare werkzaamheden uit om uw tuin volledig naar wens aan te leggen. Ook als u een deel van de tuin wilt vervangen en of opwaarderen. U kunt ons inschakelen om bijvoorbeeld uw bestrating te vernieuwen, een vijver aan te leggen of een schutting te plaatsen. Daarnaast leveren wij ook tuinhuisjes en overkappingen. Zie voor meer informatie onze pagina tuinrenovatie

Begin met goed ontwerp

Begin de aanleg van uw tuin met een weloverwogen ontwerp, zo is ons advies. Of u nu gaat voor een kindvriendelijke of juist een hele strakke tuin; op basis van uw ideeën en budget gaan we voor het mooiste resultaat. Daarbij geven wij u ideeen en suggesties en krijgt u gericht advies. We beschrijven nauwkeurig welke werkzaamheden we voor u kunnen uitvoeren zodat u duidelijk inzicht krijgt in de kosten en tijdsduur van ons plan. Na uw goedkeuring gaan we de werkzaamheden uitvoeren.

Werkzaamheden

Wij zorgen voor het grondwerk om een goede basis te realiseren. We zetten de elementen als bestrating, vijver en houtwerk uit en doen het noige grondverzet. Uiteraard nemen we ook alle bomen, struiken en planten mee en zetten die op de juiste plaats. Tijdens de werkzaamheden houden wij u op de hoogte van onze vorderingen. Als de aanleg of renovatie klaar is, bekijken we samen het resultaat.

Wij volgen uw tuin

Na aanleg volgen wij de ontwikkeling van uw tuin. Zo kan het gebeuren dat enkele planten niet aanslaan of plotseling dood gaan. Wij vervangen die door dezelfde en of vergelijkbare beplanting. Desgewenst lopen wij de tuin geregeld even door om toe te zien dat alles volgens wens verloopt. En uiteraard geven wij u graag advies over klein onderhoud en beregening. Alles in het belang van het behoudt van uw tuin. Het gaat tenslotte om uw wooncomfort.

Wilt u meer weten over tuin aanleg en onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op