Grondverzet

Werken in de tuin en het aanleggen van tuinelementen is onlosmakelijk verbonden met grondverzet. Vaak zwaar werk en met de hand zeer tijdrovend. Laat het daarom maar aan ons over, wij beschikken over speciale machines. Wij nemen het u graag uit handen. Wij voeren desgewenst de 'vuile' grond af en voorzien uw tuin van een nieuwe voeding rijke bodem. 

Sterk maar niet te zwaar

Wij gebruiken de juiste machines voor de toepassing. Altijd sterk genoeg voor stevig graafwerk maar niet te zwaar van gewicht. Dan blijft de rest van uw tuin blijft behouden. We gebruiken een zogenaamde minigraver bij beperkte ruimten en klein oppervlak. En grote graafmachines voor het stevigere werk. In alle gevallen een effectieve aanpak die snel en doeltreffend resultaat brengt. 

Onze kracht houdt uw rug heel

Machinaal grondverzet is onze kracht bij de aanleg van hoogteverschillen, vijver of bijvoorbeeld de aanleg van een verzonken zwembad en trampoline. Of voor het ingraven van de waterleiding voor de beregening en drainage. Wij zorgen voor het juiste resultaat. Maar denk ook eens aan ons bij het verwijderen van bomen, haag en struiken met flinke kluit. Dan houdt u uw rug en handen heel. 

Meer weten? Informeer naar onze kracht in grondverzet