Houtwerk

Hout is een prima product om de tuin levendig te maken en te houden. Van erfafscheidingen tot vlonders, van tuinhuisjes tot pergola’s en van prieeltjes tot overkappingen. Houdt u van een natuurlijke tuin met veel groen, gebruik dan voornamelijk hout als materiaal voor aanvullende elementen. 

Tuinsafscheiding

Voor het afschermen van uw tuin leveren wij kant en klare schuttingschermen. Wilt u anders dan standaard, dan maken we het op maat. Dat kan zowel op locatie als in onze werkplaats. Er zijn dus vele mogelijkheden leverbaar. Wij geven u graag voorbeelden en advies. Kom daarvoor naar onze locatie in Twello of anders komen wij graag bij u op locatie. Maak een afpraak  

Wilt u gewoon net even iets anders dan de buren? Denk dan eens aan tuinschermen van kokos 

Overkappingen

Wie wil er nu geen overkapping in de tuin? Bij warme dagen biedt het schaduw en verkoeling. Bij een regenachtige of frisse dag biedt het beschutting. U kunt dan toch lekker in de tuin vertoeven met een feestje of BBQ. Bij voorkeur bouwen wij overkappingen op maat. Het materiaal zijn robuuste lariks palen en planken van vuren hout. Al dan niet bewerkt en of geschilderd. Het dak wordt voorzien van dakleer en een zinken rand. 

Tuinhuisjes

Tuinhuisjes worden geleverd als bouwpakket via erkende leveranciers. Dat werkt snel en is voordelig. Wij leggen de fundering en zetten de verschillende delen in elkaar. Wij geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden en bijbehorende kosten. 

Ook uw tuin verfraaien met houtwerk

Wilt u uw tuin verfraaien met houwerk? Dan is Hoveniersbedrijf Isisdorus Hoeve uw deskundige hovenier. Ongeacht wat nodig is, wij weten raad en beschikken bovendien over alle benodigde gereedschappen en machines. Bovendien leveren wij ook het hout en bouwpakketten van tuinshuisjes en overkappingen. 

Neem vrijblijvend contact op en u bent zeker van een voordelige offerte