Schanskorf meubilair en tuinhaarden

Wilt u een natuurlijke tuin met tijdloze uitstraling. Dan is het gebruik van schanskorven gevuld met stenen echt een aanrader. Het gebruikte materiaal is van donkerkleurig gerecycled kunststof en is erg duurzaam en milieuvriendelijk. De Yoba steen kleurt goed bij de korf en het formaat zorgt voor een juiste opvulling. Het geeft elk object in uw tuin een robuuste en tijdloze uitstraling.

Flexibele bouwmethode

De bouwmethode van de schanskorven is zeer flexibel, zodoende zijn de korven ook zeer geschikt voor grondkeringen en andere bouwkundige elementen in uw tuin. Desgewenst maken we ze op maat in uw tuin. We kunnen bijna elke variant op maat leveren en hanteren daarvoor een levertijd van slechts 5 dagen.

Goed combineren

De vulling van de schanskorven is aan te passen op de kleuren in uw tuin, de bestrating of de bebouwing. Daarnaast zijn schanskorven ook goed te combineren met andere materialen zoals schuttingpanelen. U merkt het al, er zijn vele mogelijkheden voor het inrichten van uw tuin met schanskorven. Van prachtig meubilair tot aan tuinafscheidingen. 

Officiele dealer van Gardeco

Hoeveniersbedrijf Isidorus Hoeve is officieel dealer van gerenomeerd merk Gardeco. Wilt u meer informatie over schanskorven en Gardeco? Neem contact met ons op of kijk op website Gardeco