Sierbestrating

Een stijlvol terras, een rustieke oprit of een speels pad wordt in belangrijke mate bepaald door de uitstraling van het materiaal dat wordt gebruikt. Natuurlijk is de plaatsing en wijze van verwerken ook erg belangrijk. HOveneirsbedrijf Isidorus Hoeve geeft u tips en adviezen om bestrating in uw tuin op een goede wijze te verwerken voor een schitterend resultaat.

Degelijke fundering

De basis voor elke oprit wordt gevormd door een degelijke fundering. Dit bepaalt het eindresultaat en de duurzaamheid van elke bestrating. Een aantal basisregels worden hieronder weergegeven.

  • Hoe minder draagkrachtig de bestaande ondergrond, hoe zwaarder en dikker de funderingslaag moet zijn. 
  • De meeste funderingen bij particuliere projecten bestaan uit twee lagen.
  • Dunne materialen zoals tegels van 2 à 4 cm dik vragen een erg stevige fundering. 
  • Dikke bestratingstenen kunnen worden geplaatst op een fundering van enkel goed verdicht schoon zand 
  • Voor een oprit, waar personenwagens overheen moeten, dient de fundering steviger en dikker te zijn, dan voor het voetpad, dat enkel en alleen gebruikt wordt door voetgangers.

Vakkundig én in eigen beheer

Dankzij ons machinepark met onder andere een laser, trilplaat, stenenknipper en diamantzaag zijn we in staat om de werkzaamheden vakkundig én in eigen beheer uit te voeren. Dat geldt niet alleen voor een oprit, terras of pad in de tuin, maar ook voor het grondwerk. Ons straatwerk wordt namelijk gekenmerkt door een degelijke ondergrond en zogenaamde kantopsluiting van de bestrating. Hiermee wordt voorkomen dat de bestrating later verzakt of uitzakt.

U kunt ons ook ingeschakelen voor de herbestrating van bestaande bestrating, eventueel gecombineerd met nieuwe stenen. Neem contact met ons op

Error:

The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a send. at System.Net.WebClient.DownloadDataInternal(Uri address, WebRequest& request) at System.Net.WebClient.DownloadString(Uri address) at System.Net.WebClient.DownloadString(String address) at ASP._Page_Views_Shared_5SterrenSnippet_cshtml.Execute() in d:\wwwroot\Multisite\www\Views\Shared\5SterrenSnippet.cshtml:line 15 at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy() at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy() at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage) at System.Web.Mvc.RazorView.RenderView(ViewContext viewContext, TextWriter writer, Object instance) at System.Web.Mvc.BuildManagerCompiledView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer) at System.Web.Mvc.HtmlHelper.RenderPartialInternal(String partialViewName, ViewDataDictionary viewData, Object model, TextWriter writer, ViewEngineCollection viewEngineCollection) at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData) at ASP._Page_Views_MacroPartials_PassThroughMacro_cshtml.Execute() in d:\wwwroot\Multisite\www\Views\MacroPartials\PassThroughMacro.cshtml:line 11