Maandelijkse groene inspiratie

Groen is onze passie en uw plezier. Isidorushoeve is daarom ook online uw vertrouwde hovenier. U ontvangt daarom maandelijks groene inspiratie met onze nieuwsbrief via mail of via onze website. Wij geven u informatie over planten en tips voor tuinieren. Lees de diverse nieuwsbrieven en krijg inspiratie voor nog meer tuinplezier.

Tips en advies

De informatie in onze nieuwsbrieven geven u tips en adviezen voor onderhoud van uw tuin. Daarbij sluiten we aan op de periode in het jaar. Zo krijgt u bijvoorbeeld tips over planten die winterhard zijn in januari en gazononderhoud in de zomer. En mocht u onverhoopt nog een vraag hebben die niet aan bod komt, neem dan contact met ons op. Dan geven wij u telefonisch of per mail antwoord. 

Meer over planten en bloemen

Iedere maand geven we een bijzondere plant en of bloem extra aandacht. Leuk om te lezen en vooral ook handig voor uw tuin en of balkon. Zo geven wij u informatie over typische eigenschappen en toepassingen. U krijgt tips in welke omgeving de planten goed groeien (zon of schaduw) en hoe u die makkelijk kunt onderhouden. Bekijk ons aanbod van niewsbrieven in de rechterkolom en klik uw voorkeur aan. Veel leesplezier!

Graag tot ziens en veel plezier in uw tuin

Johnny Dijkman en de medewerkers van Isidorushoeve