Maak uw tuin mooi en kleurrijk

Inmiddels is het tuinseizoen in volle gang. Iedereen lijkt wel aan de slag om zijn tuin weer mooi en kleurrijk te maken. Wilt u er een persoonlijke touch aan geven? Ga dan op zoek naar een plant met een speciale geur, kleur of misschien een toepasselijke naam. Het aanbod aan planten is enorm groot. Komt u er niet uit? We helpen u graag. Dan kunnen we samen kijken hoe we bijvoorbeeld uw borders gaan inrichten.

Wennen aan warmte en licht

Heeft u kuipplanten tijdens de wintermaanden overgehouden? Die kunnen nu ook weer naar buiten. Zet ze niet meteen de hele dag in de volle zon, maar laat ze eerst even wennen aan de warmte en het licht.

Mooie plaatjes maken

Planten in potten zijn ideaal om uw tuin of balkon mee te verfraaien. U kunt voor eenheid zorgen door bijvoorbeeld voor een bepaald kleurthema te kiezen, of juist voor een bepaalde plantsoort in verschillende kleuren. U kunt ook mooie combinaties maken door bloeiende planten te mixen met opvallende bladplanten. Denk ook aan hanging baskets en hangbakken om saaie muren of verloren hoekjes aan te kleden.

Wilt u meer tips voor een mooie en kleurrijke tuin? Neem dan contact met ons op

Kleurrijke Zomer In Uw Tuin Met Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve Twello