Tuintips in augustus

De zomer is nu op zijn top gezien de tijd van het jaar. In de tuin zien we vlinders, bijen en hommels rondvliegen van bloem naar struik. Nu uw tuin zo in volle bloei staat ziet u goed waar nog iets te veranderen. Een sierlijke boom, een compacte struik of een combinatie van vaste planten?

Nog meer vlinders?

Wilt u meer vinders in de tuin? Neem eens contact met ons op en laat u inspireren. Plant nu nog een mooie bloeiende vlinderstruik. Het zal uw tuin weer mooier maken. En u bent verzekerd van nog meer vlinders in uw tuin.

Minder wespen

De vele regen zijn er een stuk minder wespen. Met regen kunnen wespen niet terugkeren naar hun nest. Goed nieuws voor mensen die een hekel aan wespen hebben. Maar dit heeft een keerzijde: het vochtige weer zorgt voor extra muggen en de wesp doet daar niks aan. De wespen in een nest eten normaal op een dag samen zo'n honderdduizend muggen op.

Nog een keer bloeien

Sommige planten zijn nu al uitgebloeid. Verwijder de uitgebloeide bloemen regelmatig en de planten zullen veel beter bloeien. Soms is zelfs een tweede bloei of nabloei mogelijk. Dan kunt u dus nog langer genieten van geur en kleur in uw tuin.

Vragen over tweede bloei of nabloei? Bel ons gerust en u krijgt advies

Tuintips Voor Augustus Van Hoveniersbedrijf Isidorushoeve 1

Tuintips Voor Augustus Van Hoveniersbedrijf Isidorushoeve 2

Tuintips Voor Augustus Van Hoveniersbedrijf Isidorushoeve 3