Onderhoud Altijd een prachtige tuin

Onderhoud is het behoud van uw tuin. Bent u niet in de gelegenheid om zelf uw tuin goed te onderhouden, laat het dan over aan Isidorus Hoeve. Onze professionals zorgen goed voor uw bomen, planten en struiken. En natuurlijk verzorgen wij ook frequent onderhoud als het maaien van het gazon en verwijderen van onkruid. U kunt met een gerust hart al het werk aan ons overlaten, u hoeft alleen nog maar te genieten.

Breed inzetbaar

Welk onderhoud u ook wenst, wij zijn breed inzetbaar. Van kortdurig tijdens vakantie tot aan alle veel voorkomende werkzaamheden. Als u niets wilt doen als alleen maar genieten, dan kunt u kiezen voor een onderhoudscontract. Wij onderhouden dan uw tuin het hele jaar door. Van grasmaaien tot aan het verzorgen van voor- en najaarsbeurten.

Wij volgen uw tuin

Wij volgen de ontwikkeling van uw tuin. Ondanks alle goede zorgen kan het gebeuren dat enkele planten niet aanslaan of plotseling dood gaan. Na overleg met u vervangen we die door dezelfde en of vergelijkbare beplanting. Indien u hier prijs op stelt, lopen wij de tuin geregeld even met u door om te kijken of alles volgens wens verloopt.

Service en advies

Wij hechten veel waarde aan service. Na het afronden van onderhoudswerkzaamheden geven wij u terugkoppeling over de staat van uw tuin. En dat wat extra aandacht nodig heeft, zullen wij u op attenderen. Alles in het belang van het behoudt van uw tuin. Het gaat tenslotte om uw wooncomfort.

Wilt u meer weten over het onderhoud van uw tuin? Neem dan contact met ons op