Home » Onderhoud » Tuinrenovatie

Tuinrenovatie

Een slecht gazon, verzakte oprit of verwilderde beplanting? Groeit het onkruid harder dan de bloemen en groeien de bomen zo hoog dat ze het licht op uw terras wegnemen? Denk dan eens aan een tuinrenovatie. We behouden dan de goede elementen in uw tuin en verbeteren waar nodig. Met een kleine ingreep kan uw tuin al een hele metamorfose ondergaan.

Denk aan tuinrenovatie

  • Als uw tuin donkere of schrale hoeken kent.
  • Na een verbouwing om het evenwicht tussen huis en tuin te herstellen.
  • Uw woning te koop staat en de tuin representatief moet zijn.
  • Als u de tuin anders wilt gaan gebruiken.
  • Wanneer de inrchting volgens de smaak van de vorige bewoners is.

Voordelig

Renovatie is voordeliger dan volledig vernieuwen. Daar waar mogelijk gaan we de bestrating, accesoires en beplanting hergebruiken. Die elementen hoeven daarom niet aangekocht te worden. Het geeft uw tuin bovendien gelijk weer een volwassen uitstraling.

Deskundig advies

Vertrouw bij tuinrenovatie op ons deskundig advies over het hergebruik van beplanting, sierbestrating, tuinaccessoires, waterpartijen en houtdelen als schutting en pergola’s. Wij toveren uw bestaande tuin om tot een plek waar u weer kunt genieten van het buitenleven.

Neem vrijblijvend contact op en u bent zeker van een voordelige offerte.

Inzage in resultaat

U krijgt vooraf duidelijk inzage in hoe de gerenoveerde tuin eruit gaat zien en welk budget daarvoor nodig is. Desgewenst maken we een tuinschets of ontwerp. We bespreken daarnaast ook het opvolgend tuinonderhoud zodat u lang kunt blijven genieten van uw gerenoveerde tuin.