Home » Ontwerp & Advies

Ontwerp & Advies

Genieten van uw eigen tuin

Iedere mooie tuin begint met een weloverwogen ontwerp. Er zijn zoveel factoren om rekening mee te houden, dat u ‘door de bomen het bos niet meer ziet’. Daarom is ons advies een professional in te schakelen die rekening houdt met uw wensen. Die maakt van vele ideeën een passend geheel en zorgt daarmee voor jaren tuinplezier.

3D ontwerp

Wandel digitaal door uw toekomstige tuin!
Bij een tweedimensionaal ontwerp heeft u een sterk inlevingsvermogen nodig om een beeld te vormen hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Met een 3D film wandelt u door uw toekomstige tuin. En bekijkt u het ontwerp vanuit diverse posities. Deze digitale visualisatie is volledig ingericht met u wensen en de omgeving. U ziet zelfs hoe uw uitzicht vanaf het terras zal zijn, inclusief verlichting in de avonduren.

Wij houden rekening met u

Bij het maken van een ontwerp houden we vanzelfsprekend rekening met uw wensen. Het gaat tenslotte om uw leefgenot. Daarnaast denken we ook aan de omgeving van de tuin als aangrenzende tuinen, vaste elementen in de tuin en het beschikbare budget. In het geval van het gebruik door kinderen, houden we ook rekening met hun speelruimte en plezier.

Gericht advies

Iedere situatie is uniek en daarom krijgt u gericht advies. Wij geven u ideeën en suggesties en stellen gerichte vragen. Daarmee krijgen we een inzicht in uw wensen voor de tuin. Met behulp van bijvoorbeeld een fotoboek van de door ons ontworpen en aangelegde tuinen, krijgt u aanvullend inzicht in het beoogde resultaat. Uw wensen zetten wij om in een ontwerp en begroting.

Een deel zelf doen

Wilt u kosten drukken en een deel zelf doen? Dat kan! Wij zijn erg flexibel. Het is mogelijk om door ons het ontwerp te laten maken en zelf de aanleg van de tuin te doen. Of een deel van de aanleg zelf te doen. Wat u wilt, wij werken met u samen. U betaalt dan uitsluitend de kosten van onze arbeid en materialen.

Wilt u meer weten of persoonlijk met ons van gedachten wisselen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wilt u ook vrijblijvend advies? Stel hier eenvoudig uw vraag!

    Velden met * zijn verplicht.