Advies en ontwerp Genieten van uw eigen tuin

Iedere mooie tuin begint met een weloverwogen ontwerp. Er zijn zoveel factoren om rekening mee te houden, dat u 'door de bomen het bos niet ziet'. Daarom is ons advies een professional in te schakelen die rekening houdt met uw wensen. Die maakt van vele ideeen een passend geheel en zorgt daarmee voor jaren tuinplezier. 

Wij houden rekening met u

Bij het maken van een ontwerp houden we vanzelfsprekend rekening met uw wensen. Het gaat tenslotte om uw leefgenot. Daarnaast denken we ook aan de omgeving van de tuin als aangrenzende tuinen, vaste elementen in de tuin en het beschikbare budget. In het geval van het gebruik door kinderen, houden we ook rekening met hun speelruimte en plezier. 

Gericht advies

Iedere situatie is uniek en daarom krijgt u gericht advies. Wij geven u ideeen en suggesties en stellen gerichte vragen. Daarmee krijgen we een inzicht in uw wensen voor de tuin. Met behulp van bijvoorbeeld een fotoboek van de door ons ontworpen en aangelegde tuinen, krijgt u aanvullend inzicht in het beoogde resultaat. Uw wensen zetten wij om in een ontwerp en begroting. 

Beplantingsplan

Wilt u dat er in alle seizoenen bloeiende planten te zien zijn? Dan is ons beplantingsplan echt iets voor u. Dan zal uw tuin het hele jaar levend en levendig zijn! Het tuinontwerp dient als basis wordt voorzien van een plan met de planten, bloemen en bladkleuren van uw voorkeur. De locaties en de specifieke kenmerken van de planten als hoogte, bloeikleur, bloeitijd en standplaats worden in een aparte tekening weergegeven. Zie voor meer informatie over een beplantingsplan

Een deel zelf doen

Wilt u kosten drukken en een deel zelf doen? Dat kan! Wij zijn heel flexibel en werken graag met u samen. Het is mogelijk om door ons het ontwerp te laten maken en zelf de aanleg van de tuin te doen. Of een deel van de aanleg zelf te doen. Wat u wilt, wij werken met u samen. U betaalt dan uitsluitend de kosten van onze arbeid en materialen.

Wilt u meer weten en persoonlijk met ons van gedachten wisselen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.