Home » Ontwerp & Advies » Beplantingsplan

Beplantingsplan

Gedreven en enthousiast

Een beplantingsplan is wellicht het belangrijkste van een goed tuinontwerp. Het zorgt voor regelmatig bloeiende struiken, planten en bloemen. Een mooie tuin bestaat uit verschillende soort planten die in balans zijn en passen bij uw omgeving. Een beplantingsplan zorgt voor leven en rust in uw tuin. Een overzicht waarmee u de juiste planten op de juiste plaats hebt staan. Een resultaat voor jaren tuinplezier.

De juiste expertise

Welke plantsoorten gedijen in uw tuin en welke soorten groeien minder goed? En welke planten vindt u mooi? Een beplantingsplan is niet bepaald eenvoudig. Er zijn immers duizenden soorten planten. Denk alleen al eens aan de bomen, vaste planten en éénjarige planten. En rekening houden met de plaats (zon of schaduw), hoogte, bloeitijd, kleurcombinaties, blad- en bloemvormen en dat het gedurende winter ook groen is. Met een beplantingsplan van Isidorus Hoeve krijgt u antwoord op die vragen. De juiste expertise voor een mooie tuin.

Overzicht op tekening

Met een beplantingsoverzicht krijgt u een goed beeld van waar de planten komen in de tuin. De standplaats en de nummers corresponderen met het plantenoverzicht. Tevens krijgt u een omschrijving met een gebruiksaanwijzing voor snoeien en bemesten. In een persoonlijk gesprek geven wij u desgewenst een toelichting.

Voordelige planten en plaatsing

Uiteraard leveren wij planten voor een lagere prijs dan u bij een tuincentrum kunt krijgen. Wij hebben gunstige afspraken met kwekerijen. Bovendien is ons afname volume veel hoger en u kunt daarvan profiteren. Wilt u snel en comfortabel resultaat?” Laat Isidorus Hoeve dan de planten, bomen en struiken planten. Wij beschikken over het juiste gereedschap, machines en mankracht. Bovendien weet u zeker dat alles goed staat en geven wij garantie. En dat alles tegen een gunstig tarief.

Wilt u meer weten over de voordelen van een beplantingsplan? Neem dan contact met ons op.