Beplantingsplan

Een beplantingsplan is wellicht het belangrijkste van een goed tuinontwerp. Het zorgt voor regelmatig bloeiende struiken, planten en bloemen. Een mooie tuin bestaat uit een combinatie van soorten planten die in everwicht is en past bij de omgeving. Met een beplantingsplan krijgt u leven en rust in uw tuin. Een overzicht waarmee u de juiste planten op de juiste plaats hebt staan. Een resultaat voor jaren tuinplezier.

De juiste expertise

Welke soorten doen het in uw tuin en welke niet? Welke soorten en groepen vindt u mooi? Een beplantingsplan is niet bepaald eenvoudig. Er zijn immers duizenden soorten planten waar je uit kunt kiezen. Denk alleen al eens aan de bomen, vaste planten en éénjarige planten. En dan moet er ook nog rekening gehouden worden met de plaats (zon of schaduw), hoogte, bloeitijd, kleur, kleurcombinaties, bladvormen, bloemvormen, wintergroen. Met een beplantingsplan van Isidorushoeve beschikt u over de juiste expertise om al die vragen beantwoord te krijgen. De juiste expertise voor een mooie tuin.

Overzicht op tekening

U krijgt een overzicht middels een beplantingsoverzicht op tekening. Hiermee heeft u een goed beeld van de standplaats en de nummers corresponderen met een planten overzicht. Tevens krijgt u een omschrijving met een gebruiksaanwijzing voor snoeien en bemesten. In een persoonlijk gesprek geven wij u desgewenst een toelichting.

Voordelige planten en plaatsing

Uiteraard leveren wij de benodigde planten tegen een veel lagere prijs dan die van een tuincentrum. Wij kopen immers groot in en hebben veel gunstigere afspraken met kwekerijen. Bovendien is ook ons afname volume veel hoger en u kunt daarvan profiteren. Wilt u snel en comfortabel resultaat?" Laat Isidorushoeve dan de planten, bomen en struiken planten. Wij beschikken over het juiste gereedschap, machines en mankracht. Bovendien weet u zeker dat alles goed staat en geniet u garantie. En dat alles tegen een gunstig tarief.

Wilt u meer weten over de voordelen van een beplantingsplan? Neem dan contact met ons op

Afbeelding Beplantingslan