Home » Ontwerp & Advies » Ontwerp nieuwbouw

Ontwerp nieuwbouw

Bij dit ontwerp is rekening gehouden met het kleine formaat en praktische gebruik. Daarnaast ook met de omsluiting van aangrenzende tuinen en veel schaduw. Belangrijk is dat vanuit de woning een dieptewerking zou ontstaan.

Wensen

  • een overkapping
  • weinig onderhoud
  • veel ruimte voor een feestje
  • niet de hele tuin bestraten
  • met beplanting

Ontwerp

De tuin is niet al te groot, daarom is gekozen voor diagonale lijnen waardoor het groter lijkt. Het terras is gemaakt van grote tegels welke diagonaal zijn gelegd. Deze worden afgewisseld met kleinere stenen waardoor de diagonale lijnen nog meer benadrukt worden. Het kunstgras geeft een natuurlijke uitstraling en extra bewegingsruimte tijdens veel bezoek. Bovendien vergt dat geen onderhoud. Een bloembak onderbreekt de bestrating en zorgt voor extra diepte werking. Achter in de tuin komt de overkapping die over het bestaande schuurtje wordt gebouwd, hierdoor kan de hele breedte benut worden van de tuin.

Raakt ook u geinspireerd?

Laat uw creativiteit dan de vrije loop en ontwerp uw eigen tuin met ons nieuwe handige online ontwerpprogramma Teken je tuin. U kunt direct beginnen met schetsen, ontwerpen en ideeen op doen. Heel gemakkelijk en bovendien gratis!

Voor meer ideeen en informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag en denken met u mee!