Gedreven en enthousiast

Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve bestaat uit een team van gedreven, enthousiaste en vakbekwame hoveniers. Onze specialismen zijn tuinontwerp, tuinaanleg, groenonderhoud en sierbestrating. Wij weten raad en beschikken over alle benodigde gereedschappen en machines. Laat het maar aan onze groene vingers over en uw tuin ligt er het hele jaar perfect bij. Uw groen is onze passie!

Persoonlijk en met een hart

Uw groen is bij ons in vertrouwde handen. Wij onderscheiden ons met een groot hart voor u en uw situatie. U kunt rekenen op gericht advies en een resultaat dat aansluit op uw wensen. Wij gaan voor kwaliteit en streven naar uw volle tevredenheid.

Naast een passie voor groen hebben we een groot hart voor mensen. Daarom hebben wij de hulpbehoevende familie Ankersmit in Deventer verrast met kosteloos tuinonderhoud. Wij steunen hiermee het initiatief 'Hovenier helpt'.

Doe ook een goede daad!

Hovenier Helpt is voor iedereen die graag een goede daad wil doen. Voor bijvoorbeeld uw bejaarde buurvrouw die niet meer de haag kan snoeien. Of die vriend die ongeneeslijk ziek is en hulp bij onderhoud nodig heeft. Geef hem of haar dan op voor 1 september 2017. Dan vindt het volgende initiatief van 'Hovenier helpt' plaats.

Wij heten u graag welkom in Twello voor een kennismaking op ons bedrijf of komen naar u toe. 

Wij Steunen Hovenier Helpt 937X1024


  • Vestiging Twello

    Vanaf 2001 is Johnny Dijkman de ondernemende kracht achter Isidorus Hoeve

  • Vestiging Vorden

    In augustus 2013 heeft Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve het hoveniersbedrijf Kettelerij overgenomen. 

  • Werkgebied Raalte

    In 2014 heeft Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve het bedrijf Pascal Temmink overgenomen. 


Ons team met groene vingers

Personeel Nov 2016