Projecten en referenties

Ervaringen

22 oktober 2016

De medewerkers van Isidorushoeve zijn klantgericht en betrokken. Ze komen hun afspraken na en zijn vakkundige hoveniers. Ze denken zelfs mee over de veiligheid van onze kinderen. Deze hovenier is absoluut aan te bevelen.

De heer IJsseldijk

25 juli 2016

"Klantvriendelijk, betrokken, enthousiast, denkt mee met de plannen, levert goed en netjes het werk af."
De heer Kappenburg

20 juli 2016

Vakmanschap, originaliteit, bevlogen.

Familie Thijssen

13 juni 2016

Zeer goed werk geleverd, zeer secuur en netjes, leuke tuinmannen.

Familie Weijs

13 juni 2016

De werkzaamheden zijn naar behoren uitgevoerd. Correcte afhandeling van mijn vragen en wensen. Daarnaast wordt er meegedacht en zijn de mannen erg vriendelijk als ze bij je aan het werk zijn.

Mevrouw Woesthuis

12 juni 2016

Snelle reactie en netjes werken.

Familie Hof

15 mei 2016

Wij zijn erg tevreden over de prijs en service

Familie Berends

13 mei 2016

Ik ben erg tevreden. Jullie houden je aan de afspraken en er wordt goed werk geleverd.

Mevrouw Schiphorst

25 februari 2014 

"Johnny is een uitstekende en integere hovenier."

Robert van Dijke
Advocaat bij Kuijpers Advocaten te Amersfoort

22 november 2011

"Ik heb Johnny leren kennen als een oprechte en humorvolle vakman als het gaat om alles wat zich op het gebied van aanleg en verzorging van tuinen kan voordoen. Voor ons heeft hij naar volle tevredenheid diverse oplossingen aangedragen en uitgevoerd aangaande verzorging van een tuin. Ik kan dan ook iedereen met volle overtuiging de activiteiten van Isidorushoeve aanbevelen!"

Karl van Leeuwen
Commercieel Manager Verhuizingen at Pot Verhuizingen/Logistiek

31 oktober 2011

"Top hovenier!"

Wilco Mulder
Belastingadviseur @ Boxem Mulder Belastingadvies & Accountancy

25 oktober 2011 

"Zeer professioneel vriendelijk en goede relatie."

Nancy Oosterhuis - van der Beek
Management, Working Spirit B.V.

25 oktober 2011 

"Johnny Dijkman is een zeer deskundig hovenier. Met hart voor zijn bedrijf, zijn personeel en klanten. Hij is een creatieve ontwerper van tuinen, legt deze aan en zorgt voor het onderhoud. Bij veel ondernemers zorgt hij voor een piekfijne entree door regelmatig onderhoud van de bedrijfsomgeving. Buiten dat gaat hij met zijn bedrijf hoveniersbedrijf Isidorushoeve verder waar anderen ophouden."

Reinier Groenendijk
Schrijver, columnist. Partner in c-wordz media.

21 oktober 2011

"Wanneer je praat over groene creatieve vingers, bekijk dan de handen van Johnny en zijn werknemers. De vakkundige, gedrevenheid en flexibiliteit van Hoveniersbedrijf Isidorushoeve is zeker een aanbeveling waard."

Rik Van Der Helden
Senior Account Manager at Cijfers & Letters Apeldoorn www.cl.nl

20 oktober 2011 

"Met johnny samenwerken is een genot. Johnny heeft ontzettend veel verstand van alles wat er in een tuin omgaat. Hij komt met veel ideeën ofwel denkt graag mee. Het resultaat is dan ook altijd erg goed. Samenwerking met isidorus Hoeve loopt altijd TOP!"

Rob Pieters 
Eigenaar bij Restaurant De Wilde Pieters

20 oktober 2011 

"Isiodorius Hoeve is een prettig bedrijf. Ze komen keurig hun afspraken na. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen."

John Kampkuiper
Lid Raad van Commissarissen Woningcorporatie Viverion

20 oktober 2011

"John is een bevlogen en deskundige hovenier die graag een extra stap zet voor een goed resultaat. De goede resultaten en de plezierige samenwerking met John en zijn Isidorushoeve zijn alle reden om hem aan te bevelen!"

Dick Van Laar
co owner at Beekmans&VanLaar

20 oktober 2011

"Johnny is een bevlogen, ondernemende hovenier met enorm(e) groene vingers. Heeft oog voor de kleine details en denkt actief met u mee. Hierdoor is het resultaat eigenlijk altijd boven verwachting. Ik heb Johnny leren kennen via BNI Mozart Apeldoorn en daardoor een rotsvast vertrouwen gekregen in de kunde van hem en zijn medewerkers. Ik kan dan ook met een gerust hart aambevelen."

Patrick Thomassen
Grafisch Vormgever/Webdesigner at SHS Systems

19 oktober 2011

"Wij hebben Isidorushoeve leren kennen als een deskundig en enthousiast team, dat olv Johnny Dijkman maatwerk levert aan onze opdrachtgevers."

Aad Witteveen
architect en adviseur bij Witteveen Architecten BNA bv

19 oktober 2011

"Mooie creatieve oplossingen voor tuinen, groot en klein. Goede service en prettig samenwerken. En altijd uiterst nuttige tuintips!"

Renee Krijgsman
Trouwfotografie, kinderportretten, life-style reportages

19 oktober 2011

"Johnny is een creatieve, betrouwbare en hardwerkende ondernemer die het altijd goed voor heeft met zowel zijn klanten als met zijn personeel. Hij staat altijd voor je klaar en is pas tevreden als het resultaat helemaal voldoet."

Johan Vegter
Informatie Analist Workforce Management bij Intergamma

19 oktober 2011

"Wij kunnen u van harte Hoveniersbedrijf Isidorushoeve uit Twello aanbevelen. Johnny Dijkman en zijn medewerkers zijn pure vakmensen. Goed in het vak en ook nog eens bijzonder plezierig in de omgang. Onze ligusterhaag heeft er sinds dit voorjaar nog nooit zo strak bij gestaan. Dus neem voor al uw tuin- en straatwerkzaamheden contact op met Johnny Dijkman."

Gerard Klein Heerenbrink
De verzuimspecialist voor MKB en instellingen

19 oktober 2011

Dankzij Johnny en zijn medewerkers heb ik weer een hele mooie verzorgde tuin en besparen zij mij tijd zodat ik er ook van kan genieten! Ze werken ontzettend snel en vooral heel zorgvuldig. Ik stel het iedere keer weer erg op prijs dat alles zo verzorgt achter wordt gelaten. Daarbij is Johnny een prettig persoon om mee te werken.

Elisabeth Hoekstra-Veenstra
Ondernemer, initiator en organisator, kennis deler