Home » Tuinaanleg

Tuinaanleg

Een mooie tuin vergroot uw woonplezier aanzienlijk. Bent u net verhuisd naar een nieuwe woning zonder tuin? Of is de smaak van de vorige bewoners niet de uwe? Laat dan de aanleg van uw nieuwe groen over aan Isidorus Hoeve. Onze hoveniers ontwerpen en realiseren een prachtige tuin voor jarenlang buitenplezier.

Nieuw of renovatie

Wij voeren alle denkbare werkzaamheden uit om uw tuin volledig naar wens aan te leggen. Ook als u een klein deel van de tuin wilt vervangen. U kunt ons inschakelen om bijvoorbeeld uw bestrating te laten vernieuwen, een vijver aan te leggen of een schutting te plaatsen. Daarnaast leveren wij ook tuinhuisjes en overkappingen. Zie voor meer informatie onze pagina tuinrenovatie.

Begin met een goed ontwerp

Iedere situatie is uniek en daarom krijgt u gericht advies. Wij geven ideeën en suggesties en stellen gerichte vragen. Daarmee krijgen we een inzicht in uw wensen voor de tuin. Met behulp van bijvoorbeeld een fotoboek van de door ons ontworpen en aangelegde tuinen, krijgt u aanvullend inzicht in het beoogde resultaat. Uw wensen zetten wij om in een ontwerp en begroting.

Werkzaamheden

Wilt u dat er in alle seizoenen bloeiende planten te zien zijn? Dan is ons beplantingsplan echt iets voor u. Dan zal uw tuin het hele jaar levend en levendig zijn! Het tuinontwerp dient als basis wordt voorzien van een plan met de planten, bloemen en bladkleuren van uw voorkeur. De locaties en de specifieke kenmerken van de planten als hoogte, bloeikleur, bloeitijd en standplaats worden in een aparte tekening weergegeven. Zie voor meer informatie over een beplantingsplan.

Wij volgen uw tuin

Wilt u kosten drukken en een deel zelf doen? Dat kan! Wij zijn heel flexibel en werken graag met u samen. Het is mogelijk om door ons het ontwerp te laten maken en zelf de aanleg van de tuin te doen. Of een deel van de aanleg zelf te doen. Wat u wilt, wij werken met u samen. U betaalt dan uitsluitend de kosten van onze arbeid en materialen.

Wilt u meer weten en persoonlijk met ons van gedachten wisselen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wilt u ook vrijblijvend advies? Stel hier eenvoudig uw vraag!

    Velden met * zijn verplicht.