Home » Tuinaanleg » Grondverzet

Grondverzet

Werken in de tuin en het aanleggen van tuinelementen is onlosmakelijk verbonden met grondverzet. Vaak zwaar werk en met de hand zeer tijdrovend. Laat het daarom maar aan ons over, wij beschikken over speciale machines. We nemen het u graag uit handen. Wij voeren desgewenst de ‘vuile’ grond af en voorzien uw tuin van een nieuwe voeding rijke bodem.

Sterk maar niet te zwaar

Wij gebruiken de juiste machines voor de toepassing. Altijd sterk genoeg voor stevig graafwerk, maar niet te zwaar van gewicht. Zo belasten we uw tuin niet meer dan nodig. We gebruiken een zogenaamde minigraver bij beperkte ruimten en kleine oppervlakten. Grote graafmachines gebruiken we voor het stevigere werk. In alle gevallen een effectieve aanpak die snel en doeltreffend resultaat brengt.

Onze kracht houdt uw rug heel

Machinaal grondverzet is onze kracht bij de aanleg van hoogteverschillen, een vijver of de aanleg van een verzonken trampoline. Ook bij het ingraven van een waterleiding voor de beregening en drainage kunt u ons inschakelen. Wij zorgen voor het juiste resultaat. Maar denk ook eens aan ons bij het verwijderen van bomen, haag en struiken met flinke kluit. Dan houdt u uw rug en handen heel.

Meer weten? Informeer naar onze kracht in grondverzet