Home » Tuinaanleg » Kokos tuinschermen

Kokos tuinschermen

Er zijn nu natuurlijke tuinafsluitingen beschikbaar die zich qua vorm en design perfect aansluiten bij de allermooiste hedendaagse architectuur! Deze tuinschermen zijn in feite schanskorven gevuld met kokosbasten. Fraai, natuurlijk, duurzaam, licht in gewicht en daardoor eenvoudig te plaatsen. De tuinschermen zijn vernieuwend en geven een warme en natuurlijke uitstraling. Zodat u het hele jaar door in uw tuin van een stukje paradijs kunt genieten.

Kokohusk

Bij deze tuinschermen wordt gebruik gemaakt van kokosbasten, een product van Moeder Natuur. Ecologisch verantwoord, duurzaam en ook nog eens van een kwaliteit die te vergelijken is met tropisch hardhout.

Toepassingsmogelijkheden

  • KokoHusk Tuinschermen zijn zowel horizontaal als verticaal toepasbaar
  • KokoHusk Tuinschermen kunnen aan hardhouten palen
  • Fraai te combineren met los verkrijgbare stukken gaas

Duurzaam, milieuvriendelijk en eerlijk

  • Kokosbasten zijn afkomstig van de buitenkant van de kokosnoot. Het is dus een natuurproduct. De kwaliteit van kokosvezels is te vergelijken met die van tropisch hardhout.
  • Kokosbast is een hernieuwbaar materiaal en zeer duurzaam. Het materiaal is ecologisch verantwoord. Er is geen chemisch verwerkingsproces nodig om het materiaal geschikt te maken voor gebruik.
  • KokoHusk tuinschermen worden volledig met de hand gemaakt in Sri Lanka. Met uw aankoop steunt u direct de lokale economie aldaar.

Kokowall

De schermen worden met de hand gemaakt, wat elk scherm uniek maakt. Mede vanwege het lichte gewicht is het een goed alternatief ten opzichte van schanskorven die gevuld zijn met stenen. Ze zijn bovendien zeer geschikt om te laten begroeien en passen vanwege de combinatie van natuurlijke materialen met een smaakvolle uitstraling in moderne en klassieke tuinen.

Meer weten? Neem contact met ons op.