Home » Vestigingen

Vestigingen

Hoofdvestiging Twello

De vestiging in Twello vormt het kloppend hart van ons hoveniersbedrijf. Hier staat ook het woonhuis van eigenaar Johnny Dijkman en zijn gezin. Inmiddels hebben we flinke ervaring in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en zijn we een begrip in Gelderland en Achterhoek.

Kwaliteit en persoonlijk

Wij gaan voor kwaliteit en persoonlijk contact. We leveren een mooie tuin en meer dan dat. We luisteren naar uw wensen en geven u gericht advies. U en uw tuin zijn bij ons in vertrouwde handen. Uw groen is onze passie!

In Gelderland en Achterhoek

Vertrouwd en altijd dichtbij! Vanuit Twello bedienen wij een groot deel van Gelderland. En met de andere vestiging en werkgebied zijn we altijd bij u in de buurt. Heeft u vragen of een dringende klus, dan komen we graag voor een persoonlijk advies en oplossing. En dan rekenen wij geen torenhoge voorrijkosten, maar houden het graag laagdrempelig. U kunt dus altijd op ons rekenen!

Vestiging Vorden

In augustus 2013 heeft Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve het bedrijf Kettelerij overgenomen. Een onderneming met ruim 70 jaar ervaring in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Een begrip in Vorden en omgeving.

Vakbekwaam en gedreven

Uw groen is onze passie! Ons team bestaat uit een vaste groep van gedreven en vakbekwame hoveniers. Wij gaan voor kwaliteit en persoonlijk contact. Vanzelfsprekend luisteren we naar uw wensen en denken met u mee. We zijn vertrouwd met u en uw tuin en leveren meer dan een mooie tuin.

Altijd dichtbij in Achterhoek

Vertrouwd en altijd dichtbij! Vanuit Vorden bedienen wij een groot deel van de Achterhoek. Wij zijn daarom altijd in de buurt aan het werk. Wij rekenen geen torenhoge voorrijkosten, maar houden het graag laagdrempelig. Ook voor een enkele keer per jaar; bijvoorbeeld bij het begin en einde van het groeiseizoen. Heeft u vragen of een dringende klus, dan komen we graag voor een persoonlijk advies en oplossing. U kunt op ons rekenen!